De school

Onze school is genoemd naar Dhr. W.A. Stork, burgemeester van Dwingeloo van 1936 tot 1941, tot hij door de bezetter gedwongen werd zijn functie neer te leggen en zelfs nog enige tijd in Kamp Vught moest doorbrengen. Vrijwel meteen na de oorlog in 1945 keerde hij terug in zijn functie als burgemeester van Gemeente Dwingeloo.
Toen hij in 1954 opdracht gaf tot het bouwen van een nieuwe openbare school, werd als eerbetoon aan zijn rol in oorlogstijd zijn naam aan de school toegekend.
Nu, na 62 jaar, is het onderwijs toe aan een nieuw onderkomen. Het resultaat is een moderne school, met moderne vormgeving en inrichting op een locatie die een goede samenwerking met sport en buurt mogelijk maakt.

Situering

In de zomer van 2016 zijn wij verhuisd en hebben we het bijzondere plekje onder de siepel van Dwingeloo verruild voor een plaatsje bij de sportaccommodatie van Dwingeloo. Hiermee is een sport-en onderwijspark gecreëerd waar kinderen van 0-12 jaar terecht kunnen voor opvang, sport en spel, en onderwijs.
Dwingeloo zet zich al decennia lang op de kaart als sportdorp bij uitstek. Dit is terug te zien in de kwaliteit van de sportaccommodatie, waar de school ook dagelijks dankbaar gebruik van maakt.